Излязоха наяве нови подробности от шокиращото събитие в Шкодра и решението на Алма Арази да скочи в реката заедно с 3-те си малолетни деца на 9, 6 и 3 години.

Журналистът Ералд Харлицай разкри, че вече е прегледан телефонът на Ердгюс Арази, съпруг на Алма и баща на децата. Мъжът е арестуван за подтикване към самоубийство, физически и психически тормоз и домашно насилие.

Жена се хвърли с децата си в река, съпругът й ги тормозел

В телефона му са открити разговори със заплашителен тон, адресирани от Ердгюс срещу Алма. Бащата е имал извънбрачна връзка с 18-годишна девойка, за която е разказал на децата си, предаде местният Телеграфи.

Подозренията, че е имал любовна афера се потвърждават и от проверката на телефона, тъй като там са открити чатове, видеозаписи и снимки с новата му приятелка, от които става ясно, че Ердгюс е имал двойнствен живот.

Откриха тялото и на майката, която се хвърли в река с трите си деца ВИДЕО



 „Наскоро Ердгюс представи новата си приятелка на децата и дори имаше снимки на телефона си с 3-годишния му син или малко момиченце“, казва журналистът, който след семейната трагедия, хвърлила цяла Алабния в ужас.

Междувременно медиите в Албания публикуваха кадри от охранителни камери, които показват покойната Алма и трите малолетни деца, преди да се удавят в река Буна. Минути преди трагедията, четиримата излизат от кафене, в което са имали среща със снахата на жената.



Майката се отправя към моста със зловещо спокойствие, като преди това се сбогува със снаха си, хваща за ръката малкото момче и едното момиче, а третото дете тръгва след тях.

Във второ видео, уловило четиримата около 20 минути след 20 часа Алма се появява на тротоара с децата си по пътя, водещ към "Църквата на Дева Мария" в Шкодер.

Смята се, че това е моментът, в който жената вижда съпруга си в колата с новата му приятелка. Точно когато преминава през моста Буна, Алма Арази грабва трите си деца и ги хвърля в реката, а след това скача и самата тя.