Медицинска сестра извърши грозна постъпка спрямо 14-годишно момче.

40-годишната Кейти Барет е обвинена в сексуален тормоз над детето на улично парти в Деня на победата в Европа в Кембърли, Съри. Действието се развива преди две години във Великобритания, а момчето е било на тържеството заедно с баща си и сестра си.

На делото преди дни жертвата разказва, че се чувствал приятелски настроен към жената. Те разговаряли за образованието му, като Кейти му давала съвети какво може да прави, след като завърши.  

Момчето споделя, че сестрата го поканила на по сайдер в дома си. Те седнали в градината ѝ. Момчето било замаяно от алкохола, когато жената го попитала: „И така, искаш ли да ме ч**аш?“

„След това изпих още напитки и Кейти ме извика в къщата си и затвори вратата след себе си. Попита ме дали искам да го напраим. Каза още, че ме желае, а аз ѝ отвърнах, че е пияна и родителите ми са отвън. Тогава тя ме целуна. Замръзнах,“ споделя момчето.

„Тя каза да се качим горе и аз се съгласих. Не знаех какво да правя и бях малко пиян. Тя седна на леглото и каза: „Хайде, скъпи, искам да ме чукаш“, аз ѝ отвърнах: „Не, не мога, близките ми тропат на входната врата и ме викат,“ допълва още той.

В този момент медицинската сестра казала, че няма да ги хванат и го докоснала по панталона. Близките му продължили да го викат, когато той станал и си тръгнал от къщата.

„На следващия ден почувствах вина и се страхувах да кажа на мама, защото ме беше срам,“ споделя още младежът на делото в съда.

Полицаите арестуват Барет два дни след случилото се.

Кейти отрича всички обвинения срещу нея.

„Бях пияна, никога не съм отричал това, но знаех какво правя. Никога не бих направила нещо подобно, все пак и аз съм майка на син,“ каза тя.

Делото продължава.

Превод: GlasNews.bg