Български каскьдьор, участващ в снимките на култовата лента "Непобедимите 4" край Солун, е тежко ранен.

Освен него са пострадали още двама души, а сред тях и актьорът Джейсън Стейтъм, съобщава кореспондентът на "Труд" в Атина.

Инцидентите са станали на снимачната площадка през последните няколко часа. Първото нараняване е станало, когато един от тях е паднал от лодка, където е снимана стрелба, и е сериозно ранен.

Става дума за българин, чието състояние се определя като критично и продукцията е поканила семейството му в Солун, тъй като мъжът се бори за живота си.

Втората контузия става, докато се заснемат сцени от филма с масло на заден план. Там каскадьорът е наранил оператор с превозното средство, което се е обърнало и го е завлякло.

Трети каскадьор пък бил ранен, докато скачал от кола на кола.

Въпреки инцидентите на снимачната площадка на филма, снимките на "Непобедимите 4" продължават, а властите в Гърция разследват инцидентите.

Първоначално снимките на култовата лента бяха във Великобритания, минаха през България и "Бояна" и сега продължават в Солун.

За първи път Силвестър Сталоун лай няма да бъде нито режисьор, нито сценарист или продуцент на филм от поредицата на "Непобедимите".

Като потвърждение на това служи и фактът, че екранният Лий Кристмас замести Сталоун като продуцент.