Обрат в случая с убийството на млада майка в Гърция. 32-годишен пилот и съпруг на 20-годишната си Каролайн, която е била убита преди месец призна, че хладнокръвно я е удушил. Новината предизвика шок не само в Гърция, но е водеща във всички британски медии, тъй като жертвата е и британски гражданин. Убийството стана в дома им в атинското предградие „Глика Нера".

Според официална информация от полицията заподозреният е признал пред разследващите, че е убил Каролайн Крауч, след като тя го заплашила, че ще го напусне и ще вземе 11-месечното им бебе със себе си във Великобритания в съобщение в деня на убийството. Той обяснил, че е нагласил местопрестъплението, за да подкрепи историята си пред полицията, че 20-годишната Каролайн е била бита и удушена от трима обирджии, търсещи пари и ценности, докато той е бил вързан за стол и не е е могъл да й помогне.

Според показанията на 33-годишния мъж, той избухнал след пореден скандал с Каролайн Краутс. Според него същата нощ той е изритан за пореден път от леглото и Каролайн насилствено хвърлила бебето в креватчето си, от което изригнал и завършил престъплението.

Бабис Анагностопулос призна, че е нападнал жена си и с блуза е запушил устата и носа й, причинявайки смърт от задушаване.

Гръцката полиция разполага с доказателства, че вечерта преди ужасното престъпление Каролайн е търсила хотел в Атина, за да напусне дома с детето си.

Припомняме, че според първоначалната теза на 33-годишния Бабис Анагностопулос трима крадци удушили младата жена пред очите на нейното 11-месечно дете, след което си тръгнали от дома им в атинското предградие Глика Нера с 15 000 евро и скъпоценности, а самият той бил завързан за стол и бит, но оцелял, предава "Труд".

Крадците проникнали в къщата през отворен прозорец, завързали мъжа, след което били и влачили по пода жената, за да каже къде са парите. 20-годишната жена е родена в Гърция, но има и британски паспорт. Крадците убили и кучето на семейството, след което го провесили на оградата на къщата.

Припомняме, че след убийствоо от гръцките власти бяха обявили парична награда от 300 000 евро за всеки, който предостави данни и информация на разследващите за извършителите на грабеж и брутално убийство, но едва ли са очаквали това.

Зверски убита млада майка, търсят килърите й. За информация: €300 000 награда