Испанската певица Йоланда Гайардо, по-известна в страната си с артистичния псевдоним Пелопони, разказа в социалните мрежи за ада, през който е минала в Истанбул, където отишла, за да се подлжи на серия от пластични операции.

Изпълнителката разкрива, че е била в южната ни съседка с намерението да промени външния си вид, поради което се подложила на няколко различни интервенции, в т.ч. лифтинг, „котешко око“, ринопластика, блеферопластика и фронтлифтинг.

По думите ѝ в един момент обаче операцията се усложнила.

Чувствах се зле. Бяха много операции. Събудих се сляпа, без да мога да виждам и да дишам. Обзе ме паник атака. Имах чувството, че ще умра. Не можех да дишам през носа, а устата ми беше много възпалена, поради което не можех да я отворя, за да си поема въздух. Беше ужасно! Мислех си, че ще умра. Поисках морфин, обяснява изпълнителката.

По думите в този момент вече изобщо не ѝ пукало как ще изглежда.

„Не знаех дали ще стана по-красива или по-ужасяваща, но, честно казано, ми беше все тая. В онзи миг по-важното за мен беше да се възстановя. В никакъв случай не ви препоръчвам да се подлагате като мен на шест хирургични интервенции наведнъж. Аз го преживях и беше кошмарно“, признава Гайардо.

Няколко дни след операциите лекарите най-накрая свалят превръзките за нейно огромно облекчение.

Сега бившата участничка от испанското издание на „Сървайвър“ се опитва да се наслаждава на престоя си в Истанбул и макар от време на време да изпитва неприятна болка по лицето си, тя остава оптимист, че ще се възстанови.

На въпрос на свой фен дали е вярно, че за всичко това е платила 3000 евро, певицата каза, че „за толкова малко пари в Турция няма дори да ти направят и мигли“. След което разкри, че процедурите ѝ стрували 14 000 евро.