Лятото вече е тук, а много българи избират да се насладят на плажовете на Гърция. Огромни тапи може да затруднят пътуването на туристите към Халкидическия полуостров през следващите дни.

Тази вечер движението около Солун, в посока Халкидики, е затруднено от огромно задръстване на Околовръстния път на града. Причината са ремонтни дейности, които започват в 22 часа и ще продължат до 6 часа сутринта. Ремонтът ще пречи на трафика и следващите дни пред тези часове.

"Пътят е изцяло затворен от отбивката за квартал Панорама. Завивайте оттам и ползвайте вътрешните обходни пътища през Хортиатис, през Терми", съветва Радостина Грампас.

Тя споделя и  снимка, на която е показана  огромната колона от автомобили, попаднали в тапата тази нощ. Вижте целия й пост, споделен в социалната мрежа Facebook:

 "Който е минал граница след 21 часа и пътува посока Халкидики: на Околовръстното на Солун задръстването е огромно поради ремонтни дейности, започващи в 22 часа и продължаващи до 06 часа.

Така ще е и следващите дни, по същото време. Пътят е изцяло затворен от отбивката за квартал Панорама. Завивайте оттам и ползвайте вътрешните обходни пътища през Хортиатис, през Терми . Хубав уикенд на всички."

Нашенци се юрнаха към Гърция! Как се преминава през "Кулата"?

Нови правила за носене на маски в Гърция