Полицията в английските графства Ейвън и Съмърсет обяви за издирване 28-годишния Даниел Келауей, заподозрян в няколко престъпления, но мъжът внезапно се появи сам. Под съответното съобщение във Facebook той поиска да промени описанието на външния си вид. 

Органите на реда описват Келауей като мъж със средно телосложение, висок около 175 см, с кафяви очи, кафява коса и брада. Съобщава се, че е свързан с няколко места в региона, включително Хънтсбриджъм, Гластънбъри, Милборн Порт, Темпълкомб, Уинкантън и Северен Дорсет.

Издирваният започна да се подиграва на полицията и поиска след рождения си ден да актуализира възрастта си и да вземе предвид възможните промени във външния вид, по-специално новата коса, пише Sun.

"Днес имам рожден ден, така че бихте ли актуализирали публикацията? Минаха 29 години. И да, аз съм плешив, но се готвя за трансплантация", отговори той.

Присмехът на нарушителя разплака някои потребители на мрежата. Една жена написа в коментарите: „Отдавна не съм се смяла толкова много.“ Друг добави: „Не би трябвало да се смея толкова силно, но не мога да се сдържа“.

Обявление за издирване, нарушение на закона, полиция, Великобритания, любопитство, описание на външния видЦял екран
 Снимка: Avon and Somerset Police

Полицията не отговори на коментарите на заподозрения, но бившият детектив Мик Невил предположи, че Келауей скоро ще бъде арестуван, тъй като служителите внимателно претърсват района.

Служителите на реда призоваха обществеността да не се свързва с Даниел, както и да предостави всяка налична информация за местонахождението му за по-нататъшно разследване на редица незаконни действия от негова страна, по-специално нарушения на пътя, връзки с престъпления и заплахи.