Франция е в шок след ужасяваща история, която потресе обществото. В продължение на десетилетие, мъж упоявал и дрогирал съпругата си, с която има 50-годишен брак, и канел непознати мъже в дома им, за да я изнасилват. Заснемал извращенията и публикувал видеата в специализирани сайтове.

Съдят пенсионера, позволил непознати да изнасилват съпругата му с години

Историята е разкрита през 2020 г., но едва днес става публично достояние по желание на жертвата Жизел, която споделя, че го прави, за да помогне и предпази други жени в подобна ситуация.

До ареста на 72-годишния обвиняем се стига случайно преди 4 години, когато е бил заловен от охраната на супермаркет да снима тайно с телефона си под полите на жени. До този момент не е имало никакви подозрения за случващото се.

След задържането му властите обискират дома му и намират компютър с десетки видеа, в които съпругата му е в обятията на непознати мъже. Самата тя споделила, че не е подозирала за това, което се случва. От видеоклиповете са идентифицирани над 50 различни мъже от 83-ма. Някои от тях вече са признали вината си. В момента се водят съдебни дела, съобщи Нова.

Доминик Пелико и Жизел имат три деца и осем внука.

През изминалия уикенд стотици хора излязоха по улиците в подкрепа на Жизел и се обявиха срещу домашното насилие. Те искат справедлива присъда за обвиняемия Доминик Пелико, който в момента е на 72 години.

„Откакто научих за този скандал непрекъснато ми идва да повръщам. Считам за абсолютно отвратително това, през което тя е преминала“, заяви актрисата Анна Биолей.