На шофьор му отне около петдесет километра по пътя, за да забележи, че бременната му жена не е в колата.

Според германската полиция в района на Ерланген-Хехщад мъж случайно е оставил жена си, която е била бременна в петия месец, на паркинг. Съобщава се, че любопитният инцидент се е случил през уикенда, но за него стана известно едва сега.

Според служителите на реда младото семейство се прибирало от Горна Бавария в Северен Рейн-Вестфалия.

Около 1 сутринта в неделя те се отбили в зона за отдих пред Померсфелден. 28-годишният мъж слязъл от колата, за да отиде до тоалетната, докато 28-годишната му съпруга и 11-месечното им бебе останали на задната седалка. Докато съпругът й отсъствал, младата жена също решила да "отсъства" за кратко.

Междувременно главата на семейството се върнал в колата, запалил двигателя и потеглил - без партньорката си, предаде tag24.de. Бременната жена останала на паркинга без яке и смартфон. Трябвало да помоли друг шофьор, спрял на същото място, да й даде телефон, за да се обади в полицията.

Длед около 50 километра бащата на семейството все пак забелязал, че на задната седалка няма никой друг, освен детето, и обърнал колата. По средата на пътя той срещнал патрулна кола с бременната си съпруга. 

След което младото семейство благополучно се събрали отново...