Зашеметяващ остров край бреговете на Корнуол плаща на хората да живеят там - в замяна на готвене и почистване.

Много от нас са мечтали да избягат на тропически остров през последната година и това може да е вашият шанс да го превърнете в реалност.

Агенция за имоти, разположена на островите Сили, иска да наеме хора, които да работят на райския остров тази година - и освен пълно заплащане, ще бъде включено и вашето настаняване.

Набирането на персонал идва, тъй като тази година островът очаква приток на британски туристи.

"Всички са си фантазирали как да избягат от суматохата на отдалечен остров с нормалния живот. С разнообразни работни места на острова, от които можете да избирате, сега има шанс да превърнете тази мечта в реалност", казва Ник Халидей, главен изпълнителен директор на Tresco Estate.

Островът, който е дълъг само 4 километра, се управлява от семейство Дориен Смит и е вторият по големина от островите Сили и един от единствените, който е частна собственост, а там живеят само 150 души.

Сега няма да получите точно тропическа жега, но има мек климат през цялата година, така че можете да очаквате хубаво време дори по-късно през годината.

Райското кътче е категоричен фаворит сред кралските семейства, като принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха на посещение за семейна почивка миналата година, а принцеса Даяна и Чарлз също са били на почивка през 1989 г.

Ако търсите бягство или лято на плажа - вероятно трябва да започнете да оформяте автобиографията си.

Превод: GlasNews.bg