Ужасна трагедия се е случила в съ бота в Birkenall в Синциг (южно от Берлин): полицията откри пет трупа в частна къща. Три от тях са на деца.

 

Според старши прокурор Гернот Бънтлеон около 12:00 часа на мястото са открити телата на петима души - майка (40 години), баща (40 години) и трите им дъщери на 4, 8 и 10 години, съ общава bild.de. По телата на загиналите криминалисти открили огнестрелни и ножови рани. Само малко куче е оцеляло след трагедията. Полицията е образувала разследване за умишленото убийство.

Около обяд съседи се обадили в полицията, защото къщата на техните съседи на Birkenallee била необичайно тиха от известно време. Не се виждали дори децата, които обикновено играели на улицата или разхождали кучето.

 

Съобщава се, че телата са били в къщата от няколко дни. Един от съседите си помислил, че преди това е чул звук като изстрел. Подробностите около инцидента остават неизвестни. Предполага се, че 40-годишният баща на семейството е убил жена си, децата си, а след това и себе си. Тази версия обаче все още не е потвърдена от полицията.

Според съобщения в медиите семейството е живяло около две години в малък град на езерото близо до Кьонигс-Вустерхаузен (Бранденбург). Двойката работели като учители. Наскоро семейството било вкъщи под карантина заради коронавируса. Разследването продължава.

Превод: GlasNews