Обикновено стомашната болка може бързо да се облекчи с едно отиване до тоалетната. Но за една жена във Финландия болката преминава по друг начин - съвсем шокиращо за нея тя родила бебе.

Тилда Кантала от Финландия се е събудила на 28 юни 2021 г. с „лека пареща болка“ в стомаха. Възможността за бременност съвсем не е било нещо, което ѝ е минавало през ума.

Всъщност първоначално тя смятала, че това е по-вероятно да бъде резултат от развалена храна, отколкото бебе, тъй като не е изпитвала никакви симптоми като гадене или нещо подобно.

Малко по-късно обаче жената усетила познато чувство, сравнимо с онова, което е изпитала при раждането на първото си дете преди две години, пише Ladbible.com

„Мислех, че това е просто дискомфорт от ядене на нещо лошо или нещо, което стомахът ми не може да понесе. Болките не приличаха на нормални контракции, но след това дойде едно много познато чувство – за натиск. Тогава разбрах, че съм пред раждане и предстои да се появи бебе. До този момент не знаех нищо.”, разказва 23-годишната жена.

От това осъзнаване нататък нещата наистина са се случили много бързо.

Тилда си спомня: „В последния момент успях да извикам „Мамо!“, защото я чух да влиза в къщата, за да вземе нещо. Тя влезе в стаята ми и ме видя, че изпитвам болка и попита:"Бременна ли си?"."

В крайна сметка майката и дъщеря се справили заедно със ситуацията у дома.

След раждането, Тилда и бебето са прегледани обстойно в болница, като за щастие всичко е било наред.