На борда на полета "Дубай-Москва" един от непълнолетните пътници е бил жертва на тормоз от страна на педофил. Майката на пострадалото момче в интервю за "МК" описа външните признаци на този мъж. Според нея той е на около 30-40 години и има славянска външност и среден ръст.

Тя обясни, че се връщала в Москва с двете деца, но не било възможно да купи и трите билета един до друг. В резултат на това 13-годишният й син седял отделно от брат си и майка си, които седели в предната част на салона.

Съседът на момчето се оказал перверзник и го тормозел със сексуални намеци през целия полет. Според изданието, направо в салона на самолета педофилът е извършил развратни действия с тийнейджъра.

Въпреки това, поради факта, че момчето било уплашено, то останало на място през целия полет и се страхувало да се оплаче на майка си за случващото се.

Отбелязва се, че педофилът не се отказал от момчето и при кацането на летище Шереметиево. Мъжът предложил на момчето да се оттегли в тоалетната на летището, но получил отказ от тийнейджъра, защото чувствал, че е под закрилата на майка си.

Момчето обаче проговорило за инцидента едва на следващия ден. В момента полицията издирва педофила. Води се разследване.

Превод: GlasNews