Медиите отбелязват странен аватар в акаунта в социалната мрежа, който е направен от най-голямата дъщеря на починалия основател на ЧВК Вагнер Евгений Пригожин.

На скрийнсъйвъра още преди бедствието, което отне живота на баща й, Полина публикува радостна снимка, в която момиче, заедно с мъж, върви от трапа на фона на бизнес самолета.

Журналистите отбелязват, че след трагедията в Тверска област картината изглежда страховита и неуместно страшна.

Малко преди това Полина от време на време публикува кадри от самолета на самия Пригожин и брата на Полина Павел.

Дъщерята на Пригожин

Известно е, че починалият бизнесмен има три деца от съпругата си Любов Пригожина. Полина е най-голямата, следвана от Павел и Вероника.

Известно е за момичето, че е била атлетка от детството си, занимавала се с конен спорт, след което започнала да участва в бизнеса на баща си.

Полина вече е разведена. Тя се омъжи през есента на 2014 г., след като вдигна сватба в Константиновския дворец, откъдето тържеството беше преместено в село близо до Санкт Петербург. Последният е построен от Пригожин, пише "МК".

Според неофициални източници семейството на Евгений Пригожин, основателят на ЧВК Вагнер, може да е напуснало Русия.

Тази информация породи много спекулации в медийното пространство, като се има предвид, че семейството на бизнесмена се опита да избегне публичното внимание.

Според Avia.pro, позовавайки се на информиран източник, „контактът със семейството му винаги е бил строго ограничен“.

Трябва да се отбележи, че самолетът, свързан с Евгений Пригожин, се е насочил от Москва към Баку. Засега не може да се потвърди дали членове на семейството му са били на борда. Всички тези данни нямат официално потвърждение и засега остават на ниво предположения.

Превод: GlasNews