Руският философ и главен идеолог на евразийството Александър Дугин описа един от сценариите за ядрен апокалипсис и световна война, предизвикана от събитията в Газа . Според него, ако бъде допуснато ескалиране на събитията, те може да тръгнат в необратима посока.

"Нека се опитаме да опишем един от възможните сценарии за по-нататъшна ескалация в Близкия изток", започва Дугин.

"Палестинското въстание обхваща Западния бряг и се разгаря в Източен Йерусалим. Махмуд Абас не може да овладее ситуацията. Виждайки как Израел извършва пълномащабен геноцид в ивицата Газа, палестинците започват тотален бунт. Въоръжението сили на Израел продължават да избиват цивилни в ивицата Газа.


По света нарастват протестите срещу западните проамерикански либерални елити, единодушно подкрепящи Израел. Хизбула се намесва в конфликта, а тълпи араби от Йордания пробиват кордоните, пазещи границата с Израел.

Сбъднаха се три библейки пророчества за края на света ВИДЕО

САЩ нанасят превантивни удари срещу Иран, който е все по-намесен в конфликта, а Иран отвръща с удар срещу Израел. Сирия влиза във войната, атакувайки Голанските възвишения. Следва бърза мобилизация на целия ислямски свят.

Проамериканските ислямски държави - Саудитска Арабия, ОАЕ, Катар и др. - са принудени да се включат в конфронтацията на страната на палестинците. Към тях се присъединяват Пакистан, Турция и Индонезия. Новините за пристигането на войски на талибаните в Близкия изток от фалшиви новини стават истински. Черните знамена на Хорасан се развяват над света (бел.ред. - Според устните предания за пророка Мохамед, той обявил, че черни знамена от Хорасан ще ознаменуват пришествието на последния негов приемник).

Баба Ванга с мрачни пророчества за 2024 г. Какво предрича?


Проблемите между салафитите и традиционалистите, включително шиитите, остават на заден план. Започва големият джихад на ислямския свят срещу Запада и Израел.

Русия заема първо неутрална позиция, но не бърза да подкрепи Израел, тъй като е във война в Украйна със Запада, който от своя страна е изцяло на страната на Израел.

В някакъв момент от въстанието в Източен Йерусалим палестинците обявяват необходимостта да барикадират джамията Ал-Акса за защитата й от армията на Израел (бел.ред. - джамията "Ал Акса" е място за поклонение на мюсюлманите с почти толкова голяма важност колкото Мека и Медина. Тя се намира на храмовия хълм в Йерусалим.).

Дугин за смъртта на дъщеря му: Терористична атака, извършена от нацисткия украински режим


Джамията Ал-Акса се споменава и в началото на въстанието, тръгнало от ивицата Газа - операцията "Потопът Ал-Акса". Израел, в хода на битка с въоръжените палестински милиции и при самоотбрана, изстрелва ракетна атака срещу джамията. Тя е разрушена. Пътят към изграждането на Третия храм е разчистен. Но... един милиард мюсюлмани, от които 50 милиона (официално) са в Европа, започват въстание в самия Запад (бел. ред. - Третият храм е бъдещ храм, който според юдейската традиция ще бъде построен на мястото на стария Йерусалимски храм и ще бъде свещено място за всички последователи на юдаизма. Създаването на храма е предречено в Стария завет и свързано с идването на юдейския Месия).

В Европа избухва гражданска война. Някои европейци са на страната на ЛГБТ, Сорос и атлантическите елити, а други сключват съюз с мюсюлманите (по модела на Ален Сорал) и се присъединяват към антилибералната революция.

Хамас с разкрития за подготовката на касапницата в Израел

САЩ използват тактически ядрени оръжия срещу Иран. Русия нанася тактически ядрен удар срещу Украйна, която се стреми да се вкопчи в Запада на всяка цена и провокира Москва по всякакъв възможен начин.

Третата световна война избухва с използването на тактически ядрени оръжия.

Русия най-накрая решава и застава на страната на мюсюлманите. Американските диспенсационалисти осъзнават, че часът е настъпил (бел.ред. - диспенсационализмът е система на теологията, която тълкува Библията буквално и която смята, че църквата не е изместила Израел от Божия план и старозаветните обещания за Израел не са се прехвърлили към църквата).

Русия напада - макар и непряко - Израел. Гог е тук (бел.ред. - според Стария завет Гог е името на бъдещ лидер на митичната северна страна Магог. Гог и Магог ще поведат армия, за да атакуват Израел. Те се споменават като основните врагове, които ще бъдат унищожение с идването на юдейския Месия. В Откровение на Йоан Гог и Магог са народите, които ще съставят армията на Сатаната), информира 24 часа.

Според Русия обаче Западът е под прякото управление на Антихриста. Много световни лидери умират, появяват се нови с много по-радикални убеждения.

Китай напада Тайван, отвличайки вниманието на САЩ и НАТО към нова цел. Индия се въздържа от пряката подкрепа, на която САЩ разчитат. Вечерта на историята престава да бъде вяла. Феминистки, гей активисти и природозащитници изискват край на всичко това, но никой не ги слуша.

Западът е принуден да воюва срещу всички в името на някаква цел, която вече не може да артикулира - старите тези за "правата на човека", "гражданското общество" и други заклинания са изчезнали в суровата реалност на предстоящата тотална смърт.