В Нижни Новгород разследващите установяват обстоятелствата около смъртта на семейството на ръководителя на медицинската компания Medstom. Според медии шефът на фирмата, съпругата му и децата на 4 и 11 години са открити в апартамента си с прободни рани.

По предварителна информация загинали са родители и две деца. В момента на мястото на клането работят криминалисти.

Прокуратурата на Нижни Новгородска област съобщи, че намушканото семейство е открито в къща на улица Минин. На място са криминалисти. Разследващите разпространиха видеозапис от апартамента на убития.

По факта на убийството е образувано наказателно дело.

Извършват се разпити, разпитват се свидетели и други лица, съпричастни към престъплението, съобщиха от Следствения комитет.

Телеграмният канал Shot съобщава, че преди това семейството е било на почивка на Малдивите, където бизнесменът е изразил идеята за самоубийство и разправа съ с семейството му.

Близките го принудили да отиде на психиатър и той му предписал транквиланти, но мъжът отказал да ги пие. След това започнали да се разпалват скандали между съпрузите.

Починалият мъж е заемал ръководна длъжност във фирма, която е продавала медицински и фармацевтични продукти. За съпругата му се знае само, че е била на 41 години.