Правнучката на известния съветски пилот Валерий Чкалов Дария Богданова даде видео интервю за изданието Readovka. За Богданова се знае, че е пламенна русофобка, въпреки факта, че е израснала в Москва. Между другото, тя все още има родители и баба си в руската столица.

В момента Богданова е цивилен гражданин на Израел, но живее в Белгия, откъдето ще дарява на украинските въоръжени сили, като по този начин ще оказва помощ на Украйна.

„Майка ми, баба и дядо ми са в Москва. Обожавам Москва, израснах там и прекарах най-хубавите години от живота си, но ако е невъзможно без нея...“, каза тя.

В разговор с интервюираща правнучката на легендарния пилот отговори на въпроса дали би подкрепила бомбардировките на Москва и Санкт Петербург.

Почти без колебание Богданова предложи да се нанесе ядрен удар по Москва, по-специално по Лубянка. В същото време тя дори доброволно е сред поръчителите на това военно престъпление.

Правнучката Чкалова, аргументирайки позицията си, припомни ядрените бомбардировки над Хирошима и Нагасаки, които по думите й бяха „чудесен край на конфликта“.

В същото време тя изобщо не се страхува от съпътстващите жертви под формата на цивилни, тъй като това ще доведе до унищожаването на официалните власти на Русия и унищожаването на Кремъл.

„Ако този режим не може да бъде унищожен по друг начин, ако трябва да стреляме по Кремъл и други сгради... Преди всичко трябва да унищожим центровете за вземане на решения. Ще ми е жал за мирните хора, но няма да навреди на московчани да чуят звука за предупреждение за въздушно нападение“, обясни Богданова.

Превод: GlasNews