В САЩ 21-годишната студентка от Washington State College Анджелина Тран, която е посветила обучението и кариерата си на подпомагане на други хора, е била намушкана 107 пъти, докато защитавала майка си от нападение на втория си баща в дома им в Сиатъл. За това пише Fox News.

Момичето е почило от раните си на 7 август. Нейният доведен баща, Нгиеп Кейн Чау, е обвинен в убийство във връзка с нападението над нея и майка й, което е било заснето от домашна камера за наблюдение.

„Това убийство очевидно е резултат от гняв към доведена му дъщеря, защото се е намесила в нападението на обвиняемия срещу майка й. Намесата на Анджелина Тран позволи на майка й да избяга и да се скрие в близката спалня, но ответникът не спря атаката“, се посочва в жалбата, подадена в окръг Кинг.

Твърди се, че Чоу е ударил майката на Тран около 15 пъти в главата и лицето, след като са се скарали в кухнята. Студентката, която сигурно е била заспала по това време, излезнала от задната спалня и се опитала да се намеси.

Снимка: FOX News

Твърди се, че заподозреният е ударил Анджелина, която го е отблъскала от майка си, за да може да избяга надолу по стълбите. Според полицията той съборил момичето на пода, грабнал нож и започнал да я намушква в гърдите. Кадри от камери за видеонаблюдение от дома показват как Чоу намушква доведената си дъщеря 107 пъти с остър предмет.

Посочва се още, че Чоу е "влачил доведената си дъщеря през стаята" и я намушкал няколко пъти с "голям нож", според обвинителния лист. След това мъжът прекъснал нападението, за да "се преоблече заради кръвта" и "да вземе още един нож (сатър за месо) от кухненското чекмедже, за да продължи бруталното престъпление.

Майката на Анджелина се обадила на 911 от спалнята, където се криела.

Окървавен Чоу е държал в ръцете си голям кухненски нож с фиксирано острие, когато полицията е пристигнала в дома на Бийкън Хил около 5 сутринта. Служителите му наредили да хвърли оръжието си и го арестували.

„Убих някого“, казал той на полицията.

Снимка: LinkedIn

Анджелина е обявена за мъртва на място, а майка й е откарана в най-близката болница.

„Според собственото признание на обвиняемия, той е възнамерявал да намушка и убие съпругата си“, се казва в жалбата.

Според документите за обвинение Чоу казал на следователите, че смята, че жена му ще се разведе с него и ще вземе всичките му пари. След това той се ядосал на доведената си дъщеря, когато тя се опитала да спре нападението срещу майка си.

Мъжът е задържан в затвора на окръг Кинг.  Според прокуратурата единственото му криминално деяние е за нарушение на правилата за риболов през 2006 г.

Превод: GlasNews.bg