56-годишната блогърка Илейна Сейнт Джеймс от Чикаго излиза само с мъже, които не са много по-възрастни от 20 години. Последният й любим е на 23 години и тази разлика изобщо не притеснява жената.

На страницата си в Instagram с 440 хиляди абонати тя често публикува снимки по бельо и бански костюми, мини-рокли, а също така говори за живота си. В едно от видеата в историите си Елейна каза, че никога повече няма да излиза с по-възрастен мъж.

"Ще излизам само с момчета над 20 години. Преди няколко месеца имах 23-годишен любовник. Имала съм и преди любовници, които са били по-млади от мен, но той е най-младият от тях досега. Харесвам момчешките му външен вид, сладко поведение и жизненост. Той е толкова позитивен, спокоен, има страхотно тяло и плътна коса. За разлика от по-възрастните мъже, по-младите хора имат страхотни тела", възкликна тя.

Авторката добавя, че се придържа към определена възрастова граница.

„Няма да излизам с никого, който не може законно да пие алкохол в Америка, но не мога да си представя да излизам с някого над 40, защото те стават заядливи старци. Често ме наричат ​​мама или пума, но аз го обичам. Фактът, че тази сексуалност стана част от живота ми след 50 години, е феноменален“, каза Елейна.

По думите на жената преди се е срещала с връстници, но сега се е заклела да не го прави, пише Daily Mail.

„Старите хора имат болен гръб, еректилна дисфункция, лошо поведение и много багаж. В спалнята е едно и също нещо отново и отново – същата поза. Или нямаше секс, или беше скучна работа. Нямаше спонтанност и желание..", обяснява Сейнт Джеймс.

В същото време младите любовници са извън конкуренцията.

Сексът с млади мъже е невероятен! Те са енергични, игриви и изпитват голямо удоволствие да угаждат на възрастните жени. За тях старата ми кожа е екзотика. Те харесват моя целулит и факта, че имам грозни гърди. За тях това е рай, където могат да изследват старото тяло“, продължава Елейна.

Освен това младите хора, за разлика от възрастните мъже, печелят пари, обичат забавленията и са спокойни, но тези над 40 се притесняват за пенсиониране или плащане на издръжка на бивши съпруги и деца.

Въпреки бурния си личен живот, Елайна няма намерение да променя статуса си.

"Няма да се омъжа за тези мъже, не гледам на това като на дългосрочна перспектива. Моментът е добър, но приключих с мъжете на моята възраст."

Превод: GlasNews