35-годишната Кейтлин Палмиери от Ню Йорк (САЩ) научила за смъртта на младоженеца си в деня на сватбата си. 33-годишният Ерик получи инфаркт преди церемонията. За съжаление лекарите не успяха да спасят живота му. New York Post писа за тази трагична история .

Кейтлин била отчаяна и депресирана, когато,  години по-късно, разкри мръсните тайни на двойствения живот на любимия си. Както се оказа, Ерик, който работел като финансов консултант, й изневерявал с друга жена повече от година преди смъртта си.

„Исках да избухна от гняв. Чувствах се като в емоционален капан и не можех да избягам никъде. Отчаяно чаках някой да ми каже, че това е лъжа, но дълбоко в себе си чувствах всичко“, каза Палмиери.

Истината излезе наяве, когато Кейтлин попадна на некролог за починал мъж в Instagram, чието описание много приличаше на Ерик. Първоначално тя не придала голямо значение на това, защото решила, че това е просто случайност: две различни жени си спомнят двама различни мъртви мъже с едно и също име и дата на раждане. След като се свързала с автора на историята обаче, чула истината и била шокирана.

Кейтлин Палмиери от Ню Йорк, САЩ, измама, предателство в една връзка, булка, сватбен ден, странности, таен живот на съпруга й, снимкаЦял екран
Кейтлин Палмиери с годеника си Снимка: Kaitlin Palmieri/Instagram

„Той се срещал с друга жена от март 2019 г. Последните сексуални съобщения, които си разменили, бяха отвратителни. Ерик ги изпратил седем дни преди сватбата“, каза Палмиери.

Неназованата любовница бомбардира булката със скрийншотове на текстови съобщения, доказващи истинността на аферата, започнала само седем месеца преди младоженецът да й предложи брак.

До този момент Кейтлин вярвала, че небето й е изпратило избраника, за да й даде втори шанс за щастие. В края на краищата тя загубила първата си любов, гаджето Майк, през 2015 г. Човекът се подхлъзнал в езеро, докато празнувал рождения й ден, загубил съзнание и починал шест дни по-късно.

След смъртта на годеника си американката била принудена да напусне общия им апартамент в Астория (Куинс) и да се прибере в Лонг Айлънд, където се лекува от депресия, тревожност и посттравматично стресово разстройство.

Кейтлин Палмиери от Ню Йорк, САЩ, измама, предателство в една връзка, булка, сватбен ден, странности, таен живот на съпруга й, снимкаЦял екран
Ерик се срещал с друга жена от март 2019 г. Снимка: Kaitlin Palmieri/Instagram