Съпрузите Кортни и Мат купили нова къща. С течение на времето те получават зловещо писмо от „последния оцелял“ от семейството на предишния собственик, в което се описват тайните стаи, скрити в новия им дом. 

Двойката наскоро се преместила в къща, построена преди около 130 години. Докато свикват с новото място, те получават доста зловещо писмо от член на семейството на предишните собственици. Вътре в бележката се съдържа информация за тайни отделения, малки скривалища и дори тайни стаи в къщата, пише Daily Star. След това двойката публикува в TikTok подробностите за писмото и всеки нов детайл, който открият. Видеото стана вирусно и бързо набра над 3,7 милиона гледания.

„Получихме писмо, адресирано до „купувача“. В него се казва: „Нека се представя. Аз съм последният жив член на семейство Мадисън, което някога е притежавало тази къща. Израснах в него. Бих искала… да ви разкажа за тайните стаи и някои от нещата, които може да не са ви казали, когато сте купили къщата“, обясни Къртни.

В писмото са посочени три "тайни" стаи, както и тайници в камината и всекидневната.

@living_in_history We have secret rooms!?!? #secretroom #secretroomcheck #historichome #livinginhistory #hiddencompartment ♬ original sound - Courtney & Matt

В следващото видео двойката показва цялата къща, за да покаже някои от тайните. Под камината, зад панел от огледала, имаше скрит шкаф за алкохол, съдържащ стари спиртни напитки: вино, бира, бърбън и шери.

Освен това банята имаше скрито подземно пространство, което Къртни нарече „най-страшната стая в къщата“.

„Мисля, че тук вероятно е имало някаква стая, но всъщност е просто страховито таванско помещение“, добави тя.

Намерете, тайна стая, нова къща, социални медии, алкохол, мазе, таван, скривалище в камината, призрачна находка,цял екран
Зад огледален панел под камината е намерен скрит шкаф за алкохол. 

Долу тя откри друга тайна стая, която беше доста голяма в сравнение с останалите и двойката не знаеше какво да прави с нея.

Зрителите на TikTok бяха изумени от новия дом на двойката и в коментарите казват, че „завиждат“ на скорошната им придобивка.

„Обичам къщата ти! Това е като лов на съкровище!“ — написа един от потребителите.

Превод: GlasNews