Двойка попадна между куршумите при престрелка на път. При един от изстрелите било простреляно панорамното стъкло на автомобила им.

Инцидентът станал в Оукранд, Калифорния. Ситуацията е запечатана на видео от регистратора на колата. Случката станала на 14 юни, но потърпевшите споделили в мрежата кадрите миналата седмица.

Гарет Мейсън и годеницата му пътували от Оукланд към съседен град, когато заблуден куршум преминал през предното и задното стъкло, на сантиметри от момичето, което седяло на предната седалка.

Мейсън не успява да запомни номерата на колите, участвали в стребата. Но вярва, че ги е видял.  Според него автомобилите били два – черен Мерцедес и по-малка бяла кола.

Извършетелите напуснали местопроизшествието и към момента няма данни за това къде се намират. Мейсън споделя, че поддържа връзка с разследващите, но не е оптимист, че виновните ще  бъдат задържани.

Стрелбата не е прецедент. Като заради подобни инциденти губернаторът Гавин Нюлсън обаща финансиране за ново видеонаблюдение в района на залива.

Превод: GlasNews.bg