Градският изследовател Джереми откри изоставено имение за £10,5 милиона в североизточната част на Америка, което беше оставено с неотворени дизайнерски обувки и ръждясали луксозни коли. 

Филмовият режисьор и фотограф JeremyXplores се натъкна на имение в американския североизток, което беше изоставено с луксозни стоки на стойност стотици и хиляди лири. След като влезе вътре, той намери неотворена колекция от дизайнерски обувки на стойност 10 000 паунда, останали от 2016 г., както и луксозни автомобили на стойност 80 000 паунда, оставени да ръждясват.

Къщата с 10 спални и 11 бани беше оставена недовършена, след като собственикът почина, пише Mirror. Снимките показват изоставени ретро автомобили, включително Volkswagen Bug и Mercedes Benz, и впечатляваща колекция от обувки: Chanel, Christian Louboutin и Nike Air Max, все още в покрити с прах кутии.

Изоставено имение, луксозни предмети, луксозни коли, руини, оставени да изгният, изоставена къща, богат хирург, блогърцял екран
Ръждясващи луксозни автомобили Снимка: mediadrumimgaes/JeremyXplores

Къщата от 27 000 кв. фута е построена от местен хирург, който е имал няколко медицински кабинета в района. Докторът премества семейството си в тази къща, докато се строи, но само шест месеца по-късно той и 15-годишният му син загиват в самолетна катастрофа.

Басейнът и джакузито се превърнаха в голяма обрасла оранжерия

Блогърът обясни, че след бедствието многомилионната застраховка живот на хирурга е била анулирана, след като той не е платил застрахователната премия три месеца преди смъртта си.

„Всякаква финансова подкрепа за семейството беше прекратена и имението все още дължи над 8 милиона паунда, да не говорим, че ипотеката е зашеметяващите 50 000 паунда на месец. „Тъй като имението е недовършени, за продажба на този, който има парите, времето и визията да завърши комплексната конструкция, не може и да става дума. Отне само три месеца на банката да конфискува имота", каза Джереми.

Изоставено имение, луксозни предмети, луксозни коли, руини, оставени да изгният, изоставена къща, богат хирург, блогър, оранжерия, плувен басейнцял екран
Басейнът и джакузито се превърнаха в голяма обрасла оранжерия Снимка: mediadrumimgaes/JeremyXplores

Според него тайната на това имение се крие в огромното количество ценности, оставени вътре, включително луксозни коли, мебели, скъпи дизайнерски дрехи и много други. Разхождайки се из цялото имение, фотографът скоро осъзна, че не е сам: в сградата имаше бездомник.

В къщата е открита колекция от луксозни обувки, включително Шанел

Джереми отбеляза, че хората обикновено реагират по същия начин, както той, когато за първи път открива това мегаимение: те изпитват абсолютно удивление и в същото време тъга за семейството и къщата, която природата започва да „поглъща“.

 
Изоставено имение, луксозни предмети, луксозни коли, руини, оставени да изгният, изоставена къща, богат хирург, блогър, обувки, колекция обувкицял екран
Дизайнерска колекция обувки за £10 000 Снимка: mediadrumimgaes/JeremyXplores

"Страхотно е да видиш как хората съчувстват на семейството и са шокирани, че такава невероятна къща, в която има толкова много ценности, се оказа изоставена. Някои хора също не вярват, твърдят, че тези снимки са постановка и историята е измислена. На всяко място, където публикувам работата си, винаги ще се намерят няколко души, които не могат да схванат тъжната реалност, че всъщност можете да намерите изхвърлени неща, дори с астрономически размери, независимо дали са с историческа, парична или сантиментална стойност", добавя блогърът.