Неотдавнашното посещение на украинския президент Владимир Зеленски в Съединените щати беше разкритикувано от водещата на Fox News Лора Инграхам. На живо по телевизионния канал тя сравни лидера на Украйна с известния американски измамник Бърнард Мадоф.

Водещата отбеляза, че Зеленски се опитва да убеди американците, че ако Вашингтон не отдели нов пакет от военна помощ на Украйна, ситуацията ще „излезе извън контрол“.

Инграм смята, че този стил на комуникация е по-близък до подхода на финансовите измамници.

„Какво можете да кажете за посещението на чужд лидер, който дойде тук, за да поиска още повече пари, след като не успя да постигне никакъв резултат, за който първоначално бяха отпуснати тези средства? - попита тя.

В същото време Инграм пародира Зеленски, имитирайки гласа му, че ако Америка не му даде повече пари веднага, тогава нейните граждани ще „загубят инвестициите си“.

Според телевизионната водеща Зеленски „най-много прилича на Бърни Мадоф“, който създаде най-голямата финансова пирамида в историята и получи 150 години затвор за измамата си.

Припомняме, че Владимир Зеленски пристигна за преговори в САЩ, след като републиканците блокираха разглеждането на молба за помощ към Украйна.

Зеленски вече разбира, че не е желан в САЩ