Медицинска сестра от американския щат Калифорния успя да плати лечението на майка си с помощта на доходи от продажбата на еротични снимки.

Никол Десмонд е на 34-години като от известно време качва съдържание в платформата OnlyFans.

Преди години Никол, която е майка на две деца, е в тежко финансово положение. Тя завършва медицински факултет и работи в болнична адменистрация. Получавала заплата от около 2500 долара месечно, които едва стигали да плати сметките си.

Именно затова американката решила да потърси още един източник на доходи. Така открила набиращата все повече популярност социална мрежа за платени снимки.

Там снимките, качвани от нея имат, множество фенове, като по думите й това и носи огромни доходи всеки месец.

Скоро след като започнала да се занимава с тази "странична" дейност, нейната майка била диагностицирана с рак четвърта степен. Заболяването се разпространило в дробовете и черния дроб на жената. Според прогнозите на медиците й оставали не повече от 6 месеца живот.

За щастие, Никол Десмонд успяла да събере и плати лечението на майка си с парите, които печелила от продажба на снимките си.

Тя споделила с последователите си за изпитанието, пред което е изправена, а един от тях се оказал онколог, който успял да й даде ценни насоки за лечението.

Днес тя продължава да качва съдаржание в социалната мрежа, като паралелно с това полага грижи за майка си. Тя не е изоставила и работата си в болницата. Американката вече има и диплома за медсестра. Според Никол, нейната майкса знае за допълнителния и източник на средства, но не я съди.

"Когато мама разбра с какво се занимавам, просто каза, че вече съм голяма и сама мога да се разпореждам с живота си", разказва Никол.

Превод: GlasNews.bg