Разсеяна майка загуби сина си по ужасяващ начин.

Жената подготвяла парти за рождения ден на другото си дете. Пристигайки с колата си пред дома им, тя слязла заедно с дъщеря си и разтоварила покупките. Те влезли в къщата и майката се заела с приготовленията за празника.

Изминали няколко часа, когато жената се зачудила къде е 5-годишния ѝ син. Тя обиколила из къщата и двора, тъй като смятала, че момченцето е някъде там и си играе. Когато отишла към колата, видяла, че детето е вътре на столчето си и закопчано с колан. Отворила вратата и установила, че момчето не диша.

Това е пореден инцидент в горещините със забравено дете с часове в автомобил. Пристигналите медици само констатирали смъртта.

Полицията на щата Тексас, окръг Харис каза, че според майката, момченцето знаело как да откопчае колана и да излезе само от колата. Именно за това тя допуснала, че той сам е влязъл в къщата. Според органите на реда обаче, в деня на трагедията, колата с марка „Порше“ била взета назаем. Може би това е причината детето да не успее да излезе от превозното средство, заради различия в начина на обезопасяване.

На този етап не е ясно дали жената ще бъде обвинена за смъртта.

Превод: GlasNews.bg