В Чикаго, Илинойс, полицията арестува жена по подозрение, че е убила собственото си дете. Причината е загубата на картата с памет.

Инцидентът е станал в 10:15 ч. местно време в събота, 11 септември. 37-годишната Фелон Харис започнала да иска цифровата карта с памет от Кайдан, която била извадила от превозното средство предишния ден. След като момчето не могло да я върне под дулото на пистолета, майката го застреляла. Прокурорът на окръг Кук Юджийн Ууд обяви това в неделя.

Съседите изтичали, след като чули шума, и намерили момчето с рана от куршум в главата. То починало преди пристигането на линейката. Харис била арестувана малко след инцидента, обвинена в домашно насилие и убийство от първа степен. Полицията казва, че жената е стреляла два пъти. След първия изстрел Кайдан останал в съзнание и казал, че не знае къде е картата. После отново натиснала спусъка. Съдебните експерти потвърждават, че детето е починало от множество огнестрелни рани в главата.

Фелон вече призна вината си и показа на полицията пистолета, с който е застреляла сина си. В полицейския доклад се казва, че тя е била в състояние на параноя по време на ареста си. В момента Харис е задържана в изолация без право на освобождаване под гаранция.

Превод: GlasNews.bg