26-годишната медицинска сестра Камила Фарнбаер от американския град Солт Лейк Сити отмъсти оригинално на бившия си съпруг, който я напусна след трагичен инцидент. Жената пусна 1,6-каратовия диамантен пръстен, който той й подарил, за продажба във Facebook Marketplace и след това разказа за това във видео в TikTok.

Момичето разказва, че заради травмата, получена при инцидента, е напуснала болницата, където работела като медицинска сестра. Мъжът, когото обичала, я напуснал през февруари тази година след две години брак. За да му отмъсти, Камила решила да продаде бижутата и да използва получените пари за рехабилитация.

Реакцията на TikTok общността обаче беше напълно неочаквана: непознати в коментарите започнаха да канят Камила на среща.

„Хей, пръстенът не ме интересува, но искам да те изведа на кафе. Какво мислиш за това?“ - пита един от ухажорите в коментарите.

Друг покани момичето да се позабавляват заедно.

"Хей! Не искам и пръстена ти. Какво ще кажеш да отидем на селски танци? Да поговорим за живота", написа той.

Публикация до бивше гадже, как да отмъстиш на предател, историята на Камила Фарнбаер от Солт Лейк Сити, САЩ, любопитствоЦял екран
Мъжете в коментарите започнаха да канят Farnbaer на среща. Снимка: instagram//camille.fahrnbauer

Според Камила, ако мъжете бяха добре изглеждащи и прилични, тя можеше да се съгласи да се срещнат някъде на много обществено място, но веднага щеше да попита: „За кого търсихте годежен пръстен във Facebook Marketplace?“

Между другото, американката успя да продаде пръстена на мъж от Япония. Той предложил брак на любимата си.

„Беше тъжно да се сбогувам с годежния пръстен, но почувствах облекчение, все едно свалих камък от раменете си“, добави Камила.

Публикация до бивше гадже, как да отмъстиш на предател, историята на Камила Фарнбаер от Солт Лейк Сити, САЩ, любопитствоЦял екран
 
 
Камила продаде годежния си пръстен на мъж от Япония Снимка: instagram//camille.fahrnbauer