Американецът Ник Найдев скочи от 11-ия етаж на круизния кораб на Royal Caribbean Symphony of the Seas, докато той е акостирал на пристанището на Насау на Бахамите. Тази история се случи още през 2019 г., но сега, години по-късно, мъжът осъзна на каква опасност се е изложил.

В навечерието на скока Ник и неговите другари прекарали забавна нощ, пили много алкохолни напитки. В силно нетрезво състояние 27-годишният Найденов решил да скочи от 11-та палуба на круизния кораб, съобщава Ladbible. Приятели заснели момента, в който Ник пада от височина над 30 метра в океана, в който имало много акули. По чудо Ник оцелява след падането и оживява, за да разкаже историята, а по-късно призна пред Inside Edition, че „не го е обмислил“.

Ник НайдевЦял екран
Ник Найдев

"Спомням си удара във водата, беше доста силно, защото беше доста високо. Удари ме доста силно в опашната кост и врата, за щастие не беше нещо сериозно. Не знам какво ме сполетя, но в този момент аз помислих си „Трябва да направя това“ и след две секунди просто скочих.

Всички, които видели този скок, били просто шокирани от постъпката му. А Ник небрежно плувал в океана, сякаш нищо не се е случило. За късмет наблизо имало лодка, те му се притекли на помощ и младежът успял да се качи на лайнера си.

Не е изненада, че Royal Caribbean в крайна сметка забрани на Ник и приятелите му да пътуват доживот. Представители на лайнера нарекоха трика „глупав и безразсъден“, като добавиха, че „обмислят съдебни действия“.