Интуицията може да бъде много важна. Мъж град Шарлотсвил, щата Вирджиния,  спечели от лотарията 264 пъти за по-млако от два месеца.

Служители лотарията в щата заявиха, че Джелън Тейлър е използвала една и съща комбинация от три числа за 104 билета и е получила най-високата награда от $500 долара за всеки от тях. Така мъжът спечелил джакпота от $52 000.

Той използва същата стратегия и за друго теглене. Този път Тейлър използва различна трицифрена комбинация за 160 билета. Мъжът отново спечели наградата от $500, а общо печалбите му от второто теглене достигнали $80 000. В крайна сметка той забогатял със $132 000, предава "Newsweek".

Лотарийната игра изисква играч да избере трицифрено число от 000 до 999 на фиш за игра. Има няколко различни начина, по които частниците могат да заложат в играта, което води до различни награди. Например играчите могат да изберат да се опитат да отгатнат и трите цифри в същия ред, както са изтеглените числа. Това е начинът за спечелване на най-високата награда. Или могат да изберат да се опитат да познаятвсичките три изтеглени цифри, но без значение в какъв ред.

Организаторите на лотарията казаха, че шансовете за спечелване на джакпота в неговия случай са един на хиляда.