Млада жена от американския щат Пенсилвания има едно доста нестандартно желание по отношение на бъдещия си партньор. 26-годишната Джесика търсила мъж в социалните мрежи, който иска да бъде с по-пълна жена и също така, да му харесва да я храни.

Така, тя среща Ерик, който проявява огромен интерес към угояването на жената. Тяхната цел е достигането на заветните 266 килограма.

За кратко време двамата влюбени се сгодили, а месец след това с помощта на годеника си, Джесика започнала да приема по 10 000 калории на ден.

Жената споделя: Първоначално търсих някой, който само да харесва да храни по-пълни жени, изобщо не очаквах да открия годеника си. Беше наистина любов от пръв поглед, нямахме търпение да се опознаем повече и да започнем да работим в посока - да качвам още килограми. Обикновено изяждам по 5000 калории на ден, но два пъти седмично приемам по 10 000. В тези дни Ерик ме води на заведение и ми поръчва много различни ястия, а докато се храня, той ме гали по корема и окуражава.

Джесика държи да отбележи, че е напълно здрава и този режим не ѝ се отразява неблагоприятно.

„Всички лекари, при които съм ходила, ми казват, че кръвното, холестеролът и захарта в кръвта са ми в норма. Изключително ми е неприятно, когато хората казват, че пълните хора неминуемо не са здрави. Вървя всеки ден по няколко километра, приемам плодове и зеленчуци, както и много витамини.“

Ерик и Джесика споделят, че любовта им е много силна, дори отвъд тяхната страст – храненето.

Превод: Glas.bg