Мъж в Охайо вися на около 6 метра над земята в превозно средство, за което се твърди, че се е опитал да открадне, докато чакаше полицията да пристигне, за да го арестува.

Кадри от бодикамера от полицията в Акрон показват, че SUV все още виси във въздуха, преди да бъде леко свален надолу, така че служителите да могат да заловят заподозрения.

„Как се казваш, човече?“ — чува се да пита един от полицаите. „Не е твоя работа, брато“, каза заподозреният с белезници. Когато му казали, че е арестуван, заподозреният попитал за какво и казал, че всъщност бягал от някого, предава New York Post.

Униформеният, който е заснел кадрите, след това отива да говори със служителите в автоморгата, идентифицирани от местната телевизионна станция WOIO като Arlington Auto Wrecking, а човекът, който бързо кара мотокара, за да задържи заподозрения, каза, че „тази кола подскача, готви се да бъде пусната."

Обаждане на 911 също предадено от медията.  „И така, той все още е в колата на около 20 фута във въздуха в товарача“, казва служителят на бизнеса на диспечера. „Прекрасно, това е най-страхотното нещо, което съм чувал“, отговаря операторът на 911 със смях. „Ние ще пратим някого при вас.“

Бизнес служители казаха, че този инцидент е третият, в който е замесен заподозреният, когото те идентифицират като 26-годишния Александър Фънк, но за първи път той е заловен. Кадрите, споделени от полицейското управление в Акрон, са с дата 17 октомври и показват служители в затвора след това да обсъждат случилото се.

„Той разби кола на бунището и преди да успее да излезе, го хванали с мотокар, не се шегувам, около 20 фута над земята, така че когато отидохме, направо го арестувахме“, разказва полицаят, докато други се смеят.

Превод: GlasNews