Мъж забелязал жена да зарежда колата си с бензин и да моли двама мъже да я оставят на мира. Очевидно тя се чувствала неспокойна, така че мъжът на име Коди Брет решил да вземе нещата в свои ръце и да види дали има нужда от помощ.  

Жените понякога трябва да се справят с много проблеми, не на последно място с необходимостта да се предпазят от нежелано внимание от страна на мъжете. За щастие най-често любезните непознати са готови да помогнат, ако видят, че ги тормозят на улицата.

„Днес, докато бях на бензиностанция, чух момиче на около 20 години да казва на двама други мъже да я оставят на мира“, написа мъжът в своя Instagram.

След като измисли история на място, мъжът се приближи до жената и попита: „Как беше днешната среща, скъпа?“ Момичето било малко изненадано от този въпрос, но бързо схванала и решила да отговори на непознатия, пише Mirror.

„Тя ме погледна и каза: „Всичко беше наред, ще ти разкажа повече за това, когато се приберем". Вървях обратно, само си мислех, че някой ден друг мъж ще направи същото за бъдещата ми дъщеря, докато ме няма”, добави мъжът.

Коди, който е посочен в биографията си в социалните медии като треньор по връзки и писател, бързо беше бомбардиран с коментари от хора, които го хвалят за тази постъпка.

"Разбирате, че вероятно сте й спасили живота, повечето мъже биха минали, но не и вие, защото ви е грижа за хората. Вие сте един на милион", написа един от потребителите на Instagram.