Дуейн Джонсън - Скалата може да се окаже следващата звезда в Белия дом. Това е доста вероятно, след като интернет допитване, проведено през миналата седмица, показа, че 46% от американците са склонни да подкрепят кандидатурата му за президент.

Самият Джонсън коментира това с пост в своя Инстаграм профил, казвайки:

"Смирено благодаря! Не мисля, че Бащите-основатели са предвиждали един плешив, татуиран, наполовина черен, наполовина самоанец, пиещ текила, каращ пикап и носещ чантичка през кръста, човек  да се присъедини към клуба им, но, ако това се случи, ще съм повече от щастлив да ви служа!"

Скалата е един от най-скъпо платените и популярни актьори в Холивуд и неведнъж се е заигравал с идеята да се кандидатира за президент, пише dir.bg. Той не влиза в конкретика коя партия би го подкрепила, нито кога точно смята да се кандидатира за Белия дом.

Припомняме, че не е прецедент лица от шоубизнеса да се явят на избори в страната. Рапърът Кение Уест се регистрира като независим кандидат на президентските избори в САЩ в избирателната комисия в Оклахома.

Той заяви, че възнамерява да се кандидатира за президент като независим кандидат, защото настоящият глава на страната Доналд Тръмп вече гони от себе си част от републиканците. 

Уест обаче  бе свален от изборната надпревара в родния си щат Илинойс, след като не успя да получи необходимите 2500 подписа за участие.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by therock (@therock)