31-годишният Дейвид Джеръм Джаксън, който бягаше от два месеца във Флорида, САЩ, беше намерен от полицията смачкан в пералня. 

Мъжът беше издирван за инцидент от 14 март, при който се предполага, че е стрелял с пистолет в дом. Обвиненията включват стрелба с пистолет в жилище, утежняващо нападение със смъртоносно оръжие, престъпно увреждане на имущество и притежание на огнестрелно оръжие от осъден престъпник, пише FOX News.

Заместник-шерифите казаха, че са получили информация, че Джаксън е в дома. След като обстойно претърсили помещенията, полицаите отишлш в пералното помещение, където най-накрая намерили Джаксън заклещен в пералнята.

Престъпникът се криеше в пералнята, пералнята се сгъна наполовина, мъжът се криеше от полицията, заповед за издирванеЦял екран
Джексън беше задържан Снимка: Escambia County Sheriff's Office

Служителите извадили „сгънатото“ тяло на Джаксън от „изненадващо малкия барабан на пералнята“. Изражението на предполагаемия стрелец било комбинация от вина и смущение, казаха помощниците на шерифа. „Той беше изваден от сушилнята крайник по крайник", каза поицаите. После помощниците премахнали три чаршафа, два несъответстващи чорапа и смачкана кърпичка от изненадващо набръчкана риза от Междузвездни войни.

Джексън е задържан.