Тричленно семейство и кучето им са намерени мъртви по пешеходна пътека в Калифорния. Към момента от полицията са без ясна представа за случилото се.

Джош Джериш, Елън Чунг и едногодишната им дъщеря Миджу били излезли заедно с домашното си куче по пътеката на Националния парк Сиера, близо до район, известен като Дяволския гълч.

Те били обявени за изчезнали в 23 часа в понеделник, 16 август.

Издирвателните екипи успели да намерят превозното средство на семейството близо до началото на Националния парк, водещ към залива Хайтс в района на Джърсидейл, преди семейството и домашният им любимец да бъдат намерени мъртви.

Шерифът на окръг Марипоса заяви в изявление: "Екипите ни откриха превозното средство на семейството, малко по-късно и телата на Джон, Елън, едногодишната дъщеря Миджу и кучето им".

По първоначална информация не е ясно какво се е случило, и какви са причините довели до мистериозната им смърт.

Говорител на шерифската служба, заяви, че полицията смята, че инцидентът може да е свързан с въглероден окис.

"Тъй като няма ясна причина за смъртта, означава, че ще разглеждаме случая като "опасна ситуация", причинена от химикали или вид натравяне от неизвестна субстанция. Трагедията може да е причинена от въглероден окис. Няма следи от травми или рани по телата. Ще работим по всички версии", доплълват от полицията.

Превод: GlasNews.bg