Ино Аларик, самопровъзгласил се за „пътешественик във времето“ от TikTok, който твърди, че е от 2671 г., предсказа смъртта на стотици хиляди американци.  

Мъжът, който стана известен онлайн благодарение на публикуването на видео с прогнози за бъдещи събития, пусна нова поредица от прогнози за 2023 г., съобщава The Mirror. В една от тях той заяви, че на 4 април в ледниците ще бъде открита бубонна чума, която ще зарази 52 000 души.

Според Аларик на 12 май учените ще намерят идеално запазено яйце на динозавър, а на 4 юни ще се случи мощно земетресение, което ще отвори падина в центъра на океана, по-дълбока от Марианската.

Освен това мъжът прогнозира, че на 18 юли ще има изригване на вулкан в САЩ, което ще доведе до масови смъртни случаи. Той пророкува, че стотици хиляди хора ще умрат в резултат на тази катастрофа.

„Виждам дим и пепел да покриват небето над цялата територия на Съединените щати“, пророкува той.


Ино Аларик има 400 000 последователи в акаунта си в TikTok

Изданието отбелязва, че мъжът също е предсказал, че на 24 август в Южна Америка ще бъде открита древна цивилизация с по-напреднали технологии от съвременните, а на 18 септември в Африка ще се появи мощен източник на магнитно поле, което ще направи всички компаси да сочат в неговата посока, а не на север.

„На всички, които ме смятат за фалшив, запомнете тези дати“, написа мъжът под видеото си.

Ино Аларик има 400 000 последователи в акаунта си в TikTok, които лоялно го подкрепят въпреки редица скорошни грешки.

@radianttimetraveler Who would like to go? #fyp #foryou #radianttime #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #theory #conspiracy ♬ Unheard Sparks - Eno Alaric
Превод: GlasNews