63-годишната американка Елизабет Крон твърди, че може да види бъдещето, след като е била ударена от мълния преди 35 години. Според нея тя е починала и се е озовала на място, където я е срещнал покойният й дядо. И се връща в нашия свят с нови паранормални способности.

За това Елизабет говори в подкаст, пише Daily Star. Елизабет Крон казва, че чрез опита си е придобила способността да предвижда бъдещето в сънищата си. Тя каза на подкаста Shaman Oaks, че е развила тази способност преди около 35 години.

Елизабет пристигнала с децата в местната синагога, но започнала гръмотевична буря. Тя отворила чадъра, но брачната й халка докоснала дръжката на чадъра и тя била ударена от мълния. Елизабет вярва, че е починала в този момент. Защото усетила как душата й напуска тялото.

Елизабет КронЦял екран
Елизабет Крон с децата Снимка: Facebook 

„Помислих си къде е чадърът ми? Чадърът ми лежеше на паркинга и на около четиридесет метра видях тялото си“. Според жената първата й мисъл била за обувките й: те се разбили на парчета, когато я пронизала мълнията, но когато жената погледнала краката си, осъзнала, че се носи над земята.

Няколко мига по-късно плаваща топка от светлина я отвела далеч от мястото в Райската градина. Елизабет продължава: „Това не е градина като нищо тук на Земята. Растенията бяха различни. Цветята цъфтяха, просто експлодираха с цвят – няма думи, които да опишат тази красота.“

След това се твърди, че Елизабет е имала дълъг разговор с починалия си дядо. Тя каза: "Казаха ми, че мога да остана там, ако искам, или мога да се върна. И той щеше да ми помогне да взема това решение, като отговори на всички въпроси, които имах."

Казали й, че ако реши да се върне към живота си на Земята, ще има още едно дете, но бракът й ще приключи с развод. Но Елизабет решила, че иска да се върне.

След като я предупредил, че процесът ще бъде много болезнен, дядото на Елизабет също й казал нещо за бъдещето. Той й казал кой ще спечели Супербоул тази година и също така й казал, че Джордж У. Буш ще спечели предстоящите президентски избори.

„Не се интересувах от политика. Затова казах: „Защо ми говориш тези неща?“ А той каза: „Защото, когато се върнеш, ще ти бъде трудно да си спомниш какво говорихме и какво ти казаха. И когато видите кой печели Super Bowl или Буш като новия президент, това ще ти върне спомените, че си тук."

Елизабет казва, че много често новини за събития се появяват в главата й още преди да се случат. А когато се възстановила след като била ударена от мълния и спала много, тя имала видения за бъдещето. И всички те били ужасни.

„Имаше кошмари за ужасни събития, цунами, земетресения, самолетни катастрофи и ужасни, ужасни неща“, казва тя.

Елизабет КронЦял екран
Елизабет Крон Снимка: Facebook

Тъй като сънищата били толкова ярки, Елизабет си спомня много подробности. Специално една от тях толкова й се запечатала, че тя разказала на мъжа си какво точно е сънувала.

Оказа се, че Елизабет е "видяла" катастрофата на полет 800 на TWA през 1996 г., до най-малките подробности. Тя продължи: „Получих правилния номер на полета. Правилно разбрах броя на хората на борда. Това ме изнерви много.“

„Трябва ли да се опитам да го предотвратя? Трябва ли да се обадя на авиокомпанията и да кажа: „Хей, аз съм просто майка от Хюстън и мисля, че самолетът ще се разбие?“ И тогава, ако самолетът се разбие, те направо ще почукат на вратата ми и ще попитат: „Какво направихте с нашия самолет?", спомня си Елизабет.

Пророческите сънища не спирали и Елизабет трудно се справяла с тях. Тежестта на това ужасно знание затруднявало живота й и, както е била предупредена, бракът й се разпада.

Най-трудният й кошмар бил, в който сънува, че разговаря с жертва на самолетната катастрофа в момента, когато самолетът щял да падне.

"Бях в самолета и говорех с друга пътничка. Тя ми каза името си. Представи ме на детето си, което седеше до нея. Беше като коктейл, на който просто разговарях. Изведнъж осъзнах, че самолетът щеше да падне, а аз трябваше да отворя очите си, аз съм в този самолет, но тя ме хвана за ръцете и не можах да се събудя. И докато не ме пусна, аз не можех да се събудя. А тя викаше да взема със себе си нейното дете. Тя знаеше, че аз мога да си отида и искаше да спася детето й. После ми каза името на съпруга й. И каза: "Вземи детето ми и намери баща му". След това се случи ударът. След това над самолета видях души, които се изправяха изпод обломките".

Елизабет е написала две книги за нейните видения. И според нея пророческите сънища са по-редки. Тя вярва, че това се случва, защото тя говори за тях.

Превод: GlasNews