44-годишният писател Блейк Бътлър от САЩ, след трагичното самоубийство на съпругата си, 39-годишната Моли Бродак, също писател и учител, неочаквано научи за нейния таен живот. Мъжът наскоро публикува мемоари, наречени „Моли“, в които разказва подробно историята на тяхната нещастна любов.

Блейк се запознава с любимата си във Фейсбук. Жената веднага споделила с него тежкото си детство. Тя казала, че баща й е ограбвал банки, за да изплати дългове за хазарт и е бил в затвора два пъти. А майка й била диагностицирана с биполярно разстройство на личността, така че не й обръщала достатъчно внимание. А самата Моли по някакъв начин ограбила магазин, след което се озовала зад решетките.

Оказа се обаче, че това не е всичко, пише New York Post. На 12-годишна възраст Моли употребявала хероин, позволявала на гаджетата си да я изгарят с цигари и като цяло е била официално омъжена, когато започва да излиза с Блейк.

Американецът разкри ужасната истина, когато потърси в телефона си снимки на починалата за слайдшоу, за да направи ретроспекция на погребението. Това, което видял в архивните файлове, го шокирало истински. Сред купищата снимки имало кадри, на които тя позира по бельо и със секс играчки. Освен това е запазена нейната интимна кореспонденция с много любовници. И това е само няколко седмици след сватбата.

Изневяра във връзка, как да се справим със смъртта на любим човек, истории от живота, мемоари, книга, САЩЦял екран
Моли Бродак и Блейк Бътлър 

Копаейки по-дълбоко, Блейк Бътлър откри тон палави имейли от студенти от различните колежи, в които преподавала жена му.

"Намерих и кореспонденция с някакъв поет. Той трябваше да лети, за да прави секс с нея. Моли му изпратила пари няколко пъти, около 1500 долара", каза мъжът и добави, че разкриването на такова мащабната лъжа му помогнало да се справи по-лесно със загубата.

Той заключи, че починалата Моли вероятно е имала разстройство на личността.

Сега Бътлър намери нова любов и се ожени. Заедно с новата си любима той живее щастливо в Балтимор.

„Разбрах, че до Моли не съм търсил любов, а начин да се самоунищожа“, завърши мъжът.

Изневяра във връзка, как да се справим със смъртта на любим човек, истории от живота, мемоари, книга, САЩЦял екран
Моли Бродак и Блейк Бътлър Снимки: Блейк Бътлър
Изневяра във връзка, как да се справим със смъртта на любим човек, истории от живота, мемоари, книга, САЩЦял екран