Жена от Съединените щати, след като се завърна от ски курорт, където беше на почивка със съпруга и децата си, реши да погледне записите от камерите за видеонаблюдение и откри нещо странно. Както се оказа, по време на отсъствието й колега от работа я посетила вкъщи. За това пише американката във форума на DC Urban Mom and Dads.

Жената поставила камери за видеонаблюдение на всяка от стените на къщата, за да има пълна видимост без „слепи“ петна. На един от записите, записани от системата, тя вижда подчинената си да наднича с интерес през прозорците.

За да разбере тази ситуация, жената, чието име не се разкрива, изпратила SMS на своята колега и директно попитала какво прави там. След това дошъл шокиращият отговор: "Просто исках да видя как живееш."

Смутената американка попита потребителите на мрежата дали смятат, че тя реагира твърде емоционално на този инцидент.

В коментарите към тази публикация потребителите я посъветваха да се свърже директно с отдела по човешки ресурси, за да съобщи за инцидента.

„Това е странно и ненормално“

„Говорете с личен състав. Аз бих се уплашил.“

„Това е ужасно. Незабавно кажете на шефовете си. Неща като това трябва да бъдат документирани.“

„Ще отида директно при ръководството на компанията и също ще докладвам на полицията, за да получа някаква заповед за защита.“

"Това е луд човек. Ако беше себе си, щеше да види камерите по фасадите."