Майка от Пенсилвания беше обвинена, че е изоставила 15-годишния си син за месец без храна, вода или топлина, за да отиде да живее в друг щат с приятеля си.

45-годишната Тифани Шанел Богроф е оставила малкия си син сам в дома им, за да се се грижи за двете им кучета и една котка. Това станало миналия месец, когато тя се отправила към Ню Джърси, за да живее с любовника си, пише "Дейли Мейл".

Шокиращата новина бе направено, след като полицията извърши проверка в дома на непълнолетния. Това станало след сигнал на съсед, че детето живее само.

Друг свидетел съобщил, че не са виждали майката на тийнейджъра от около месец. На 13 декември е извършено претърсване в дома.

Дрогиран водач помел колата, изчакваща на светофар, участвал и в друго ПТП

При пристигането си полицаите станали свидетели на мизерните условия, в които живее тийнейджърът. Около него имало боклуци, развалена храна, нямало отопление, газ или течаща вода, а само нагревател за момчето и животните, с който да се стоплят.

Богроф била открита от полицаите в град Пенсвил в Ню Джърси в събота и  била арестувана. Тя е обвинена в престъпление за застрашаване благосъстоянието на детето.

В момента тя е държана в поправителния дом в окръг Салем. В понеделник полицията потвърди, че в момента тя чака екстрадиция обратно в Пенсилвания, но още не е изправена пред съда.

Тийнейджърът, чието име не беше разкрито, тъй като  е непълнолетен, казал на полицаите, че майка му се е преместила в Ню Джърси преди около месец и че се връща „от време на време“, но каза, че никога не знае кога.

Той също така каза на полицията, че майка му комуникира с него чрез Facebook Messenger и каза, че „понякога“ ще му изпраща пари чрез приложение за пари в брой.

Пред полицаите той споделил още, че понякога ходи на училище, но му е трудно да става сутрин, тъй като е сам.

Бабата на момчето разкрила, пред местни медии, че Богроф е „изоставила“ сина си.

Зверство! Мъж уби леля си*

Бащата и бабата на момчето, които също живеят в Ланкастър, периодично идват в дома, за да му осигурят храна и вода.

Сержант Бари Уолц от полицейското управление на град Манхайм каза, че Богроф има издадена заповед за ареста й от 12 януари, преди да бъде задържана в събота.

Той каза, че заповедта остава активна, докато не бъде изправена пред съда.

Властите не са разкрили името на гаджето на Богроф или са споделили местоположението, където е бил домът на гаджето ѝ в Ню Джърси.

Превод: GlasNews.bg