Жена се обърна към хора в социалните мрежи за съвет, след като откри тайна стая в дома си с детски рисунки по вътрешните стени. Тя разказа за зловещото си откритие във видео, което публикува в TikTok.

Във видеото момичето отваря малък люк в стената и намира стая с детски рисунки, окачени по стените. Нейните зрители в TikTok я призоваха незабавно да се обади в полицията.

Жената каза, че люкът е заключен отвътре, след което обърна камерата, за да покаже думите „колиба на любовта“, изписани до рисунки на звезди, усмихнати лица и знаци за мир. На други места са написани имената Ребека, Кели и Сара, което предполага, че тези момичета са прекарали време в декориране на скритата стая.

Потребителите на социалните медии обаче посрещнаха странното откритие на момичето с тревога, като казаха, че стаята губи своята невинност поради факта, че на стената е написано „любовна колиба“.

„Това е или забавно малко скривалище, или най-страховитото място някога“, пише един.

Тайна стая, тайна стая, рисунки по стените, имена на момичета, заключени отвътре, колиба на любовта, социални мрежи, страховита находка,Цял екран
Някои от зрителите на момичето бяха много уплашени и предложиха да се обади в полицията. Снимка: indy100

Друг потребител добавя, че са се надявали, че децата от 90-те наистина са харесали „Love Shack“ на B 52 и затова са направили знака.

@bigbrah1 what do i do ? #horror#horrortok#hiddenroom#hiddenroominmyhouse#halloween#scary#90s#analoghorror#fyp#scarytiktoks ♬ Originalton - Philo <3

„Намерих тайна стая в къщата си. Заключена е отвътре. Какво да правя?“ — собственичката на къща с тайна стая подписа видеото си.

Видеото стана вирусно и за кратко време получи повече от 2,1 милиона гледания. Някои от зрителите на момичето бяха много уплашени и предложиха да се обади в полицията.

"Обадете се на полицията. Определено трябва да кажете на властите, по-добре е да оставите някой да разбере, отколкото да си затваряте очите за нещо, което може наистина да се нуждае от внимание", пише потребител на TikTok.