Полякиня твърди, че е изчезналото преди много години момиченце Маделин Маккан. Тя отправи емоционална молба към родителите на изчезналото дете. 21-годишната Джулия Уендъл изпрати съобщение до Кейт и Гери Маккан в първото си интервю, в което твърди, че наистина вярва, че е тяхна дъщеря.

Уендъл, която живее в защитена дом в САЩ, след като била принудена да напусне родната си страна, се подложи на множество ДНК тестове с надеждата да докаже, че тя е Маделин. Тя казва, че преди това е била игнорирана от правоприлагащите органи, които са пренебрегнали нейните доказателства.

Момиченце, изчезнало преди 13 години... все още е в неизвестност!

В интервю жената едва сдържа сълзите си, докато гледа видео на Кейт, която пее на Мадлин, след като твърди, че разпознава гласа от детството си.

„Искам да кажа нещо на Кейт Маккан: Слушах песен, която изпяхте на дъщеря си Мадлин. Когато чуя гласа ви от интервюта – имам чувството, че наистина познавам този глас, вашия глас. Наистина вярвам, че съм Маделин. Искам да кажа, че наистина вярвам, че мога да бъда Маделин, вашата дъщеря, но ако не съм, съм над 100 процента сигурна, че човекът, който ме е малтретирал, е замесен,“ каза Уендъл.

Уендъл също твърди в интервю, че Интерпол и правоприлагащите агенции в три отделни държави са пренебрегнали нейните доказателства, които включват спомени за нападение от предишен заподозрян и съмнения, че собствените ѝ родители са кръвни роднини.

Изчезналото преди 13 години дете е обявено за мъртво

„Ако не съм Мадлин Маккан, знам, че мога да отворя този случай отново“, каза Уендъл пред репортер, след като идентифицира предполагаем заподозрян на име Питър.

Жената твърди, че критични доказателства са били пренебрегнати, включително бенки на същите места по тялото ѝ и подобно петънце в окото ѝ, също като това на изчезналото на тригодишна възраст дете, докато е със семейството си на почивка в Португалия през 2007 г.

В момента Уендъл частен детектив и медиум д-р Фиа Йохансон помагат в разследването. Уендъл е получила смъртни заплахи и сексуални съобщения. Йохансон потвърди, че ако ДНК резутатът потвърди, че момичето е британка, те ще се опитат да комуникират с детективите в Португалия относно това, че тя е изчезналото момиче.

Превод: GlasNews.bg