36-годишната жителка на Ирландия Камила Грабская загуби съдебното си дело срещу застрахователната компания RSA Insurance, след като съдът видя нейни снимки от състезание по хвърляне на коледна елха през януари 2018 г. 

Съобщава се, че Грабская е подала иск за 823 000 долара за наранявания, които тя е претърпяла при автомобилна катастрофа през 2017 г. Жената твърди, че в резултат на инцидента страда от хронични болки в гърба и врата, не може да вдига тежки предмети, а понякога дори трябва да й носят лекарства в леглото.

По време на съдебно заседание във Върховния съд на Ирландия обаче бяха представени снимки и видеоклипове на Камила на състезание по хвърляне на 5-футова коледна елха през януари 2018 г., пише Business Insider. На публикуваните кадри се вижда как жената активно люлее коледна елха и я хвърля толкова надалеч, че поставя рекорд в състезание за жени.

"Това е много голямо естествено дърво и тя го хвърля без много усилия. Страхувам се, че трябва да заключа, че твърденията на ищеца са напълно преувеличени. Изслушването е прекратено и искът на Грабская е отхвърлен", каза съдия Кармел Стюарт.

Освен това делото включва и видеозапис на жената, която си играе с куче в парк в продължение на 90 минути през ноември 2023 г.

Адвокатската кантора, представляваща ирландката, не отговори на молбите на репортерите за коментар.

Дело със застрахователна компания, лъжа в съда, състезание по хвърляне на коледна елха, странности, Ирландия, вицове, съдебни заседанияЦял екран
36-годишната жителка на Ирландия Камила Грабская получи награда на състезанието. Снимка: SWNS