Жена засели в дома си своя любовник и той живя в къщата без със съпругът на жената да се засекът цели 12 месеца. В един момент обаче американката Трейси Рийвс издала своя Ромео, като заявила, че в къщата е проникнал непознат. След това двамата мъже откриват престрелка, в която и двамата са ранени.

Необичайната история се развива в град Креола, щата Алабама. Омъжената дама тайно заселила своя възлюбен под семейния покрив. По данни на журналистите от New York Post, измаменият съпруг Франк повече от година не успял да се досети за случващото се.

Съпруг уби служител на Burger King, защото жена му чакала твърде дълго

Трейси тайно носила на любовтика си Майкъл Амакер храна, а за естествените си нужди той използвал празни бутилки. По неизвестна причина изведнъж жената съобщила на Франк, че в къщата е нахлул непознат. В резултат на това възникнала престрелка. Амакер застрелял опонента си в гърдите, но мъжът успял да стреля и то улучил в крака и лакътя. И двамата мъже спешно били откарани в болница.

Разследващият полицай Пол Берч разказва, че двамата любовници са се намирали под наркотично опиянение в момента на инцидента. Той споделя, че това е най-странният случай в неговата 30-годишна практика.

"Призрак" преследва жена над година, оказа се бивш любовник ВИДЕО

На Амакер са повдигнати обвинения за опит за убийство, съхранение на забранени вещества и притежание на оръжие с изтрит сериен номер.

Това далеч, не е първият подобен случай в САЩ. В американския град Маунт Джулиет, щата Тенеси, полицията откри на терасата на една от местните къщи незаконно живеещ мъж. Оказало се, че вечер той се спуска в стаята на 14-годишната си приятелка.

Превод: GlasNews.bg.