Мишел Рейес засне нещо необичайно на камерата на телефона си, докато летеше над Ню Йорк (САЩ).

Странен черен обект с формата на цилиндър прелетял покрай прозореца, предизвиквайки объркване сред онези, които го видяха. Движел се в обратна посока на самолета, от който се снимало, пише Daily Star.

Мишел Рейес заснема зашеметяваща гледка от силуета на града, когато забелязва необичаен обект да бързасе движи покрай нея. След необичайната гледка жената решила да се свърже с Федералната авиационна администрация (FAA), както и с Националния център за докладване на НЛО и Enigma Labs, които събират доклади за наблюдения на необичайни самолети, за да докладва за „странен цилиндър“ в небето.

„Това може да е риск за сигурността, но за съжаление не получих отговор от тях, те не потвърдиха писмото ми“, казва Мишел.

Американка забеляза НЛО, НЛО, необичаен обект, от прозореца на самолет, над града, забеляза нещо странно, самолетЦял екран
Жена забеляза необичаен обект, докато летеше над Ню Йорк Снимка: NewsNation

Американката показала кадрите на баща си, бивш военнослужещ от ВМС на САЩ, и той също бил в недоумение. Те отхвърлиха мислите, че може да е дрон, защото Мишел каза, че не е трябвало да е толкова близо до самолета.

Изследователят на НЛО Бен Хансен смята, че цилиндричният обект може да е легитимен.

"Не открихме никакви доказателства, че Рейес го е фалшифицирала или измамила... То е там. Много е ясно, което е необичайно", отбеляза специалистът.