Впечатляващ инцидент се случи в Калифорния. Камион е паднал от моста точно на мястото на друг инцидент. Подробности за инцидента бяха разказани в сюжета на телевизионния канал ABC7.

Инцидентът е станал в град Санта Кларита на кръстовището на две магистрали. Първо под моста са се сблъскали автовлак и кросоувър GMC Terrain. На мястото на инцидента пристигнали пожарникари, спасители и полиция, които започнали да ликвидират последствията от инцидента.

Вдигането на авариралите автомобили обаче не е било възможно - внезапно друг камион паднал от моста на мястото на инцидента. Той пробил мантинелата, излетял от моста и се приземил точно върху смачкания кросоувър.

За щастие при инцидента няма сериозно пострадали - само няколко души са с леки наранявания и са настанени в болница. Калифорнийската полиция съобщи още, че над 150 литра гориво се е изляло по пътя.

Превод: GlasNews

Като причина за аварията се посочват ​​тежките метеорологични условия - сега в Калифорния валят проливни дъждове. Автомобилите загубили управление на мокрите пътища и това довело до тежки последствия.