В щата Флорида (САЩ) служителите на реда задържаха пиян мъж и жена на велосипед, тъй като почти предизвикаха пътен инцидент. Въпреки това, на път за полицейското управление, те решиха да не губят време и правиха секс - направо на задната седалка на патрулна кола.

Този полицейски доклад от американския град Фернандина Бийч е може би не толкова кратък, колкото необичаен. Съобщава се, че онзи ден патрулните трябвало да спрат и буквално да свалят от велосипеда двойка, която се движела по пътя пияна и едва не била ударена от колелата на движеща се отзад кола.

Пияният 31-годишен Аарон Т. и 35-годишната Меган М. били настанени в полицейска кола и откарани до полицейското управление. Но вместо да изпитват угризения за поведението си, влюбените решили „полезно“ да прекарат оставащото време: младите хора свалили дрехите си и без срам започнали да се съвкупляват. По-късно голият мъж дори успял да избяга, но бързо бил заловен и затворен в затворническа килия.

Двойката вече е попадала в полезрението на служителите на реда

Сега и двамата ще бъдат изправени пред поредица от наказания. Те бяха обвинени в съпротива на полицейски служители, развратни действия и неприлично събличане. Нарушителите обаче вече имат богат криминален опит.

Според съобщения в местните медии, 31-годишният подсъдим е освободен от затвора малко преди инцидента, където е излежал 46 дни за нападение над полицейски служител. Преди това неговата партньорка също прекарала 60 дни зад решетките за нарушаване на реда за изтърпяване на условна присъда.

Както по-късно стана известно, съдът позволил на арестуваната Меган М. да бъде освободена под гаранция в размер на 12 508 долара, но гаджето й нямал такъв късмет: Арън Т. ще бъде в ареста до края на процеса.

Превод: GlasNews.bg