Хора от цяла Великобритания пътуват до Hafiz Juice Corner в Източен Лондон, където се продават пресни сокове и сладолед. Много от тях изминават 300 мили (почти 500 км), за да опитат замразения десерт, станал популярен благодарение на социалните мрежи. Потребител с псевдоним jahidalommm сподели снимки на опашки пред магазина в своя TikTok.

Потребителите на социалните мрежи са полудели по вирусния сладолед с вкус на манго. Не се продава в цялата страна, така че хората пътуват извън града, за да посетят малкото магазинче в Източен Лондон.

Видеото показва хора, които се редят на дълга опашка, за да получат своята топка сладолед с вкус на манго. Посетителите са готови да чакат 40 минути, за да опитат ценния деликатес.

Опашка в магазина, опашка за сладолед, малък магазин, магазин за сладолед, сладолед с вкус на мангоЦял екран
Много хора искат да опитат сладоледа с вкус на манго Снимка: TikTok

Hafiz Juice Corner е автентичен пакистански магазин, специализиран във вкусове и продукти, вдъхновени от пакистанската кухня. Няколко души, които имаха късмета да посетят заведението, споделиха мислите си в коментарите.

„Най-добрият пакистански сладолед е абсолютно същият като сладоледа в Пакистан“, „Сладоледът от манго и портокал е просто рай“, „Минавам покрай това място всеки ден, все си мислех какви са тези опашки“, „Много се радвам за служителите в магазина, но чакането ще бъде лудост сега, липсва ми времето, когато всичко беше малко по-дискретно“, пишат те.

Други хора пишат, че са готови да дойдат от други градове и да направят всичко възможно, за да опитат популярния в социалните мрежи сладолед.