Афганистанският математик и пророк Сидик Афган, който по-рано предсказа земетресение в Турция, разказа как ще завърши войната в Украйна. Той направи специално изчисление, въз основа на резултатите от което говори за събитията, които ще се случат на ниво страни в конфликта.

Седик Афган заяви, че датата 17 юли 2023 г. ще бъде важна.

Според журналисти в изчисленията си ученият умножил 17 по 17, след което полученото число умножил по 7 и получил 2023. След това разделил 2023 на 17 и умножил по 2 - двуполюсен свят, получавайки числото 238 - атомната маса на урана.

До 17 юли 2023 г., според експерта, ще се увеличи ядреното изнудване и ще се появят нови проблеми с болести, които ще се отразят зле на целия свят.

Като цяло ученият е сигурен, че 2023 г. ще бъде много бурна и опасна – по-лоша от изминалите 2022 г. и още ненастъпилата 2024 г.

„Едва през 2025 г. ще има повратна точка“, казва Седик Афган.

Говорейки за това как ще завърши войната в Украйна, математикът, разчитайки на своите изчисления, каза, че Русия ще спечели конфликта.

Той нарече Съединените щати "злото на света", прогнозирайки вероятността страната да се разпадне, тъй като част от държавите искат да получат "повече свобода и независимост", а доларът ще се срине.

В Русия през този период се очаква растеж в икономиката и съзнанието на хората, много от които ще извършат преоценка на ценностите.

Седик Афган отбеляза, че 2023 г., независимо от всичко, няма да доведе до избухването на Трета световна война, а Зеленски ще бъде свален и ще има мрачно бъдеще, ако продължи да слуша САЩ. Предполага, че президентът на Украйна може да загуби поста си по-близо до лятото.

Превод: GlasNews